Načini isporuke:

Kućna dostava sa kurirskom službom: Kućne dostave izvršava kurirska služba GLS. Za narudžbe iznad 1500 HRK, isporuka je u svakom slučaju besplatna. Kurirska služba isporučuje paket na danu adresu u 3-5 radna dana nakon preuzimanja, o preuzimanje obaveštavamo e-mail porukom.

OBAVIJEST O ISPORUCI I PLAĆANJU

1. Vama, kod postavljanja narudžbe, pravo je označiti način plaćanja što može biti u formi bačnog prijenosa, online plaćanje te gotovinom lično na mjestu ili pouzećem (gotovina).

2. U slučaju kućne dostave, pored cijene proizvoda I potencijalni troškovi isporuke bit će naplaćeni. Troškovi isporuke važe kao sljedi: u slučaju narudžbi od 1500 HRK ili više, isporuka je BESPLATNA. Ispod vrijednosti 1500 HRK je 35 HRK.

3. Račun, zajedno sa naručenim proizvodima bude istovremeno isporučen.

4. Da označite bačni prijenos kao način plaćanja:

Ukoliko cijena i troškovi isporuke proizvoda budu isplaćeni unaprijed prijenosom, onda isporuku započinjemo samo onda ako se iznos (cijena i mogući troškovi isporuke) već objavio na našem računu.

Molimo da zajednički iznos cijene proizvoda i troškova isporuke preuputite na račun FirstPhone Kft. org. žlozka VÚB Banka SK0602000000003934739558 i u napomeni označite i broj narudžbe.

5. Da označite online plaćanje: Online plaćanje se izvršava preko BORGUN sustava. Za uspješno plaćanje morate dodati podatke i broj Vaše bačne kartice, plaćanje će sustav banke izvršiti. To znači da Vam BORGUN garantira sigurnost plaćanja.

6. Da označite pouzeće kao način plaćanja:

U slučaju narudžbe pouzećem, isporučitelju kod preuzimanja ćete isplatiti cijene proizvoda i troškove isporuke gotovinom.

Isporučitelj nije Vam zadužen predati naručene proizvoda sve dok mu niste isplatili cijene proizvoda i troškove isporuke.

a) Ukoliko naručeni proizvodi postigljivi su na centralnom skladištu, onda će isporučitelj isporučiti naručene proizvode na od Vas danu adresu isporuke. Potvrda poslana e-mailom uključuje datum isporuke i od Vas naplaćen iznos (bruto cijene naručenih proizvoda i potencijalni troškovi isporuke).

b) Ukoliko naručeni proizvodi nisu postigljivi na centralnom skladištu, o tome ćete biti obaviješteni e-mail porukom ili telefonom i poslije toga imat ćete priliku promjeniti narudžbu. Ukoliko ne želite mijeniti na originalnoj narudžbi, onda ćemo Vas obavijestiti o ulasku proizvoda u skladište e-mail porukom ili telefonom. Nakon ulaska proizvoda, proizvodi će biti isporučeni u roku dogovorenom e-mailom ili telefonom.

7. Ukoliko želiti promjeniti ili točniti datum isporuke označen u obavijesti o isporuci, možete potražiti korisničku uslugu isporučitelja. Za modifikaciju isporuke trebat ćete označiti broj paketa o čemu možete se pozanimati kod našeg kolega na korisničkoj usluzi (telefonszám: +36 (1) 9206666, email: info@firstphone.hr)

8. Podaci isporučitelja

Ime: GLS kurirska služba

Kontakt centralne korisničke usluge: Telefon: +385 1 2042 672, Email: info@gls-croatia.com

Radno vrijeme: 10.00 – 18.00h

9. Informacije o isporuci

9.1. Besplatna isporuka: u slučaju narudžbi od 1500 HRK ili više

9.2. Cijene isporuke: U slučaju narudžbi od manje nego 1500 HRK, troškovi isporuke su 35 HRK.

10. Isporuku u trgovini naručenih proizvoda izvršavamo isključivo na prostoru Mađarske. Isporuka proizvoda izvan granica Mađarske nije moguća, pravo nam je brisati narudžbe postavljene za isporuku preko granice i o brisanju takvih narudžbi Vas istovremeno obaveštavamo. Za problem koji stoga izlaze ne preuzimamo nikakve odgovornosti.

11. Prije isporuke o tijeku obaviještavanja dogovaramo se s Vama telefonom ili e-mailom o datumu isporuke. To je Vaša odgovornost pobrinuti oko toga da preuzimanje bude osigurano za vrijeme stizanja isporuke.

12. Ukoliko tijekom isporuke predavanje paketa ne uspije, o tome ćemo Vas obavijestiti telefonom ili e-mail porukom. Za ponovnu isporuku, isporučitelju pravo je naplatiti odvojenu cijenu.

13. Isporuke se ostvara na adresu zabilježenu u narudžbi. Vi ste zadužni dati takvu adresu kao adresu isporuke na kojoj možete osigurati preuzimanje naručenih proizvoda. Ne preuzimamo nikakve odgovornosti za griješke koje se stvore iz netočno ili pogrešno dodanih adresa isporuke ili za štete nastale o nemogućnosti preuzimanja paketa.

14. Isporučitelj naručene proizvode primarno isporučuje za osobu označenu u narudžbi. Pravo mu je predavati proizvode drugoj osobi samo onda ako ova osoba ima potpuno ovlaštenje za preuzimanje u formi službene dokumentacije koja ima snagu dokazivanja i ako ovu dokumentaciju ovlaštenja isporučitelju predava kod isporuke. Isporučitelj nije zadužen provjeriti stvarnost ovlaštenja.

15. Vi ste tijekom predavanja paketa zaduženi provjeriti po artiklima i potpisati dokumentaciju o predavanju paketa u slučaju potpunog ispunjevanja narudžbe. U slučaju dokumentacije o potpunom ispunjevanju narudžbi ne prihvaćamo reklamacije o količinskim manjkavostima.

16. Ukoliko zanijekate preuzimanje paketa, tako zadužni ste u sljedećoj dokumentaciji izraziti razlog za nijekanje preuzimanja paketa. Ukoliko ovo ne označite, onda u sljedećim nije Vam pravo ostvariti nikakve reklamacije vezane uz narudžbu ili prozivode. U slučaju nijekanja preuzimanja bez obrazloženja, troškove isporuke nosite Vi.

17. Kod predavanja paketa zadužni ste provjeriti odgovaraju li artkli objavljeni u računu stvarno naručenim i isporučenim proizvodima. U slučaju problema, za rješenje ili uklanjanje problema molim potražite našu korisničku uslugu u roku prije nego 24 sata.

Sadržaj košarice

Sadržaj košarice:

Termék törölve. Visszaállítás
košarica je prazna