Izjava o zaštiti privatnosti

OPĆA PRAVNA OBAVIJEST

Ova Izjava o privatnosti (u daljnjem tekstu "izjava”) sadrži pravila o obradi narudžbi koji se odnose na proizvode kupljene u web shopu, pružanje usluga i širenje biltena, kao i informacije o upravljanju podacima. Počevši od uporabe ove usluge, korisnici se slažu s uvjetima ove izjave koji su trajno dostupni na web stranici. Operator web shopa zadržava pravo promjene ove obavijesti u bilo kojem trenutku. Korisnik se obvezuje da će biti vezan sadržajem ove pravne obavijesti. Ukoliko imate pitanje koje nije jasno na temelju ove najave, molimo da nam pišete i naš kolega će odgovoriti. Operator se zalaže za održavanje kvalitete usluge webshop servisa na najvišoj razini, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz korištenja usluge.

NAČELA UPRAVLJANJA PODATAKA

Temeljan je cilj operatoru da štiti privatnost posjetitelja, da poštuje prava korisnika na samoodređenje informacija. Operator osobne podatke posjetitelja rješava povjerljivo i poduzima sve sigurnosne, tehničke i organizacijske mjere koje garantiraju sigurnost podataka. U nastavku opisujemo naša načela upravljanja podacima, predstavljamo očekivanja koja je operator formulirao prema sebi kao kontrolor podataka i koja zadržava. Koncept privatnosti operatera se oslanja na dobrovoljan pristanak temeljen na informacijama, koje će se provoditi u svim fazama korištenja usluge. Načela upravljanja podacima u skladu su s trenutnim zakonima o zaštiti podataka. U webshopu upravljanje podacima obavlja operater, a trećoj strani ne izdava osobne podatke, osim na prethodnu i eksplicitnu suglasnost dotične osobe. Slanjem narudžbe na tvrtku za isporuku osobnih podataka, kupac se izričito slaže. Statistika prikupljena iz osobnih podataka od korisnika prenijet će se trećim stranama samo tako da im oduzima informacije o osobi koja ih je prenijela. Ni jedan osobni podatak nositelja tako ne može se reproducirati na bilo koji način. Osobne podatke prikupljene u web shopu kontrolor ne povezuje s podacima iz drugih izvora. Operator trećoj zemlji (inozemstvo) ne prenosi korisničke podatke. Operator za neograničeno vrijeme zadržat će izvješća i analize napravljene općim statističkim metodama o korisničkim podacima. Iz ovih podataka ne mogu se izvući zaključci. Na stranici web shop, operater ne bira posebne informacije (rasa, nacionalnost, političko mišljenje ili pripadnost stranke, vjerska ili druga uvjerenja, članstvo u organizaciji zastupanja interesa, zdravstveni status, abnormalna strast, podaci seksualnog života i kriminalni osobni podaci) o svojim korisnicima. Posjetitelji web shopa uslugu koriste po vlastitoj želji. Potvrđuju da narudžbu u webshopu mogu oddati tek nakon registracije. Ukoliko na temelju zakonskog odobrenja operator dužan je dati osobne podatke tijelu koje traži zahtjev i svi uvjeti odgovaraju, zahtjev će od operatora biti ispunjen. Posjetitelj i korisnik usluge potvrdit će to i neće podnijeti prigovor u tom pogledu. Operater će primiti podatke o modifikaciji, zahtjevu za podacima, brisanju i rukovanju podataka svakog korisnika i odgovorit će što prije, ali najkasnije u roku od 30 dana. U web shopu mogu postojati veze sa drugim vanjskim web stranama. Operator nije odgovoran za praksu upravljanja podacima drugih web stranica. Ova se izjava odnosi samo na web shop kojim operator upravlja.

ODREĐENJE TEHNIČKIH PODATAKA POSLJETITELJA WEB STRANICE

Tijekom posjeta web stranice, sustav trgovine bilježi IP adresu korisnika, što u nekim slučajevima može dovesti do uključene osobe, pored toga operacijski sustav bilježi i vrstu preglednika i adresu posjećene stranice. Sigurnosno kopiranje podataka ima tehnički cilj, neophodno je održati sustav glatko. Nadaljnja svrha snimanja podataka je analizirati korisničke navike, stvoriti statistiku posjetitelja što pomaže u pružanju još viših standarda usluge. Podatke, koji se generiraju tijekom analize log datoteka, operator ne povezuje sa drugim informacijama, niti se ne trudi da identificira identitet korisnika.

REGISTRACIJA KUPACA

Ukoliko bi korisnik želio kupovati u web shopu, prilikom prve kupnje treba pružiti i podatke potrebne za kupnju, kao što su podaci i adresa računa, adresa dostave, telefonski broj, e-mail adresa, ime kontakta i lozinka za kasniju prijavu. Tijekom registracije, kupac može također naznačiti zahtjev za bilten (newsletter). U bilo kojem trenutku kupac može otkazati zahtjev za newsletter. Registracija u sustavu se potvrđuje e-mail porukom. Kupac obavezan je povjerlivo postupati s lozinkom koju je dao. Ukoliko neovlaštena treća osoba dohvaća identitet kupca nakon ispravne identifikacije jedinstvenog korisničkog imena ili identifikatora i lozinke, upravitelj podataka nije odgovoran za nastale štete ili nedostatke. Davanjem svojih e-mail adresa korisnici se slažu da im pružatelj usluga pošalje tehničku poruku. Registrirani podaci bit će izbrisani iz sustava na zahtjev operatera. Iz sigurnosnih razloga zahtjev za brisanje valjdat će samo ako korisnik potvrđuje otkazivanje e-mail porukom, tako da itko ne može namjerno ili pogrešno izbrisati nekog drugoga iz registracijske baze podataka.

POTRAŽNJA BILTENA (NOVISNKA BROŠURA, NEWSLETTER)

Osim registracije postoje i drugi načini za dobivanje biltena u trgovini. Ako posjetitelj nije registrirani korisnik, onda može unijeti svoju e-mail adresu u donji okvir za newsletter. Klikom na gumb „Može” prihvaćate da vam operater šalje bilten. Korisnik može zatražiti ili otkazati pretplatu na bilten na info@firstphone.hu u bilo kojem trenutku.

PISANJE MIŠLJENJA

Pisanje mišljenja o pojedinačnim proizvodima ne zahtijeva registraciju jer su recenzije prikazane putem Facebook sučelja na stranici proizvoda, stoga pisanje recenzije podliježe registraciji na Facebooku. Ime i mišljenje o proizvodu bit će objavljena tako da možete dodati mišljenje samo ako to prihvatite. U svim ostalim slučajevima važe Facebookove politike o upravljanju podataka!

ÁRUKERESŐ.HU POUZDAN TRGOVINSKI PROGRAM

Za rad pouzdanog trgovinskog programa www.arukereso.hu (Online Comprasion Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Porezni broj: 24868291-2-42), e-mail adresa kupca i naziv naručenog proizvoda bit će proslijeđeni na arukereso.hu nakon kupnje ovdje. Svrha prijenosa podataka je zatražiti i prikazati povratne informacije klijenata. Osobne podatke, koji se prenose na ovaj način, obrađuje Online Companion Shopping Kft. sukladno zaštiti podataka i pravililima o privatnosti od www.arukereso.hu.

PODACI PRUŽATELJA USLUGE HOSTINGA

Podaci pružatelja usluge hostinga:

  • Naziv poduzeća: GenCloud Ltd.
  • Adresa: Bulgaria, Sofia (1836), bul. Vladimir Vazov 90, ent.2, floor.2
  • E-pošta: office@gencloud.bg

KONTAKT, PRAVNI LIJEK

Podatke rukovodilca možete pronaći na strani „Informacije”. Ako kupac smatra da mu je kontrolor podataka povrijedio pravo na zaštitu osobnih podataka, može postupiti sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i otkrivanju javnih podataka.

Sadržaj košarice

Sadržaj košarice:

Termék törölve. Visszaállítás
košarica je prazna